K9 Aloe Vera sampon


K9samponLágy, kiadós, kímélő sampon. Az érzékeny bőrt megnyugtatja, irritáció mentes. Táplálja a bőrt és közben helyreállítja a nedvességegyensúlyt, javítva ezzel a szőrminőséget. Használata segít elkerülni a csomósodást, a szőr szárítása fürdetés után kevesebb időráfordítást igényel. Minden szőrtípusnál kiváló hatás érhető el. Kiállításra és hétköznapi ápolásra is egyaránt alkalmas.

A sampon koncentrátum, tehát felvitel előtt hígítást igényel maximum 1:20 arányban. Minél sűrűbb a keverék, annál több aktív alkotóelem képes dolgozni. A szennyezettebb szőrt kétszer ajánlatos samponozni. Az eső osztályú eredmény érdekében folytassuk az eljárást K9 COMPETITION Aloe vera kondicionálóval.

Hígítás: Próbálja ki milyen koncentráció a legmegfelelőbb az ön kutyája számára. Nagyobb volumenért hígabb, nehezebb hatású szőr érdekében pedig sűrűbb keverék használata ajánlatos.

Összetétel: Víz, Mg laurylsulphate, cocobetain, minősített aloe vera, cocoamphodin, D-penthanol, búza protein, parfüm, macstat DM

Kiszerelés: 300 ml, 2,7 l és 5,7 l.

Árak:
300ml: 3 300 Ft
2700ml: 13 500 Ft
5700ml: 22 000 Ft

Részletes termékismertető