Sampon fekete szőrre


PCL_Color_Shampoo_Dark_enKifejezetten fekete és sötét szőrre kifejlesztett sampon. A napsütéstől vagy bármely más okból pigmentjét vesztett szőr kezelésére. Használata különösen kiállítások előtt célszerű. A PCL egyedi színezőanyag keveréke helyreállítja a kifakult területek színét. Nagyon jó filcmentesítő és antisztatizáló hatással bír.

Minden PCL termék tartalmaz egy ápoló vitamin komplexumot B5 provitaminnal és selyemproteinnel, amelyek erősítik és védik a bőrt a szőrtüszőt és a szőrszálakat. A szőrt könnyen kezelhetővé, gyorsan száríthatóvá teszik, visszaadják természetes csillogását.

Alkalmazás:
Samponozzuk be a szőrt majd hagyjuk hatni 1-3 percig. Ismételjük meg, majd hideg vízzel öblítsük ki. Minden alkalommal kétszer mossuk meg vele a szőrt és a tökéletes hatás eléréséért rendszeresen ismételjük az eljárást. A sampont hígítva is használhatjuk. Az optimális eredményért folytassa a fürdetést PCL Vitamin & Silk Balzsam-mal.

Összetétel: Víz, Sodium lauret sulphate, lauryl betaine, cocoamid DEA, selyem protein, vitamin B5, parfüm, pigment, phenoxyethanol

Kiszerelés: 250 ml, 2,7 l, 5,7 l

Árak
250 ml: 2 500 Ft
2700 ml: 11 000 Ft
5700 ml: 19 000 Ft