Sampon fehér szőrre


PCL_Color_Shampoo_Blonde_enA PCL fehérítő sampon terméket speciálisan olyan problémákra fejlesztették ki, amikor a fehér vagy világos árnyalatú szőr a naptól, vagy szennyeződésektől elszíneződött. Nem tartalmaz fehérítő szert. A PCL egyedülálló színezőanyag keveréke  3-4 fürdetés után semlegesíti az elszíneződéseket. Kitűnően alkalmas a bebarnult bajusz esetében, vagy a vizelet okozta sárgás elszíneződéseknél. Nagyon jó filcmentesítő és antisztatizáló hatással bír.

Minden PCL termék  tartalmaz egy ápoló vitamin komplexumot B5 provitaminnal és selyemproteinnel, amelyek erősítik és védik a bőrt a szőrtüszőt és a szőrszálakat. A szőrt könnyen kezelhetővé, gyorsan száríthatóvá teszik, visszaadják természetes csillogását.

Alkalmazás:
Samponozzuk be a szőrt majd hagyjuk hatni 1-3 percig. Ismételjük meg, majd hideg vízzel öblítsük ki. Minden alkalommal kétszer mossuk meg vele a szőrt és a tökéletes hatás eléréséért rendszeresen ismételjük az eljárást. A sampont hígítva is használhatjuk.  Az optimális eredményért folytassa a fürdetést PCL Vitamin & Silk Balzsam-mal.

Összetevők: Víz, Sodium lauret sulphate, lauryl betaine, Cocoamid DEA, selyem protein, vitamin B5, parfüm, pigments, phenoxyethanol

Kiszerelés: 250 ml,2,7 l, 5,7 l

Árak:
250ml: 2 500 Ft
2700ml: 11 000 Ft
5700ml: 19 000 Ft