Korpásodás elleni balzsam


PCL_Vitamin__Silk_Conditioner_enKorpásodás elleni kondicionáló, amely fantasztikus antisztatizáló hatással bír. Az extra hosszantartó hatás érdekében öblítésnél hidegebb víz használata javasolt illetve ne öblítse ki teljes mértékben a sampont,hagyjon egy kicsit a szőrben. Gátolja a bőr kiszáradását és megakadályozza a korpaképződést. Viszketés csillapító hatású. Megőrzi, sőt fokozza a szőr természetes fényét. Minden fajtánál hatékony.

Minden termékünk tartalmaz egy ápoló vitamin komplexet B5 provitaminnal és selyemproteinnel,amelyek erősítik és védik a bőrt a szőrtüszőt és a szőrszálakat. A szőrt könnyen kezelhetővé, gyorsan száríthatóvá teszik, visszaadják természetes csillogását.

Alkalmazás:
A PCL korpásodás elleni sampon leöblítése után nyomkodja ki a szőrből a felesleges vizet és masszírozza be alaposan a balzsamot, 2-4 percig hagyja hatni,majd öblítse ki hidegebb vízzel. Minden samponozás után ismételje meg.

Összetevők: Víz, cetylstearant, methylcellulose, búza protein, vitamin B5, zincpyrrilidon, perfume, E202 (kálium szorbát)

Kiszerelés: 250 ml, 2,7 l

Árak:
250ml: 2 500 Ft
2700ml: 11 000 Ft