Fésülő spray


PCL_Vitamin__Silk_SprayConditioner_en1A PCL fésülő spray egy folyékony és öblítést nem igénylő balzsam. Egy fantasztikus fésülő spray, mely a mellett, hogy ápol, hihetetlenül megkönnyíti a szőrben keletkezett csomók kibontását. A spray nagyszerűen antisztatizál, erőt és fényt ad a szőrnek, valamint visszaállítja a szőrszál optimális nedvességtartalmát. Könnyen fésülhetővé teszi a szőrt anélkül, hogy elnehezedne vagy zsíros, tincses hatásúvá válna. Használatával könnyen elkerülhetők a csomók. Értékes vitaminokat és selyem proteint juttat a szőrbe.

Minden PCL termék tartalmaz egy ápoló vitamin komplexumot B5 provitaminnal és selyemproteinnel, amelyek erősítik és védik a bőrt a szőrtüszőt és a szőrszálakat. A szőrt könnyen kezelhetővé, gyorsan száríthatóvá teszik, visszaadják természetes csillogását.

Alkalmazás:
A fésülés könnyítésére: Permetezzük a száraz vagy akár nedves szőrre, majd keféljük át a szőrt.
Csomóbontáskor: Permetezzünk kicsit nagyobb mennyiséget közvetlenül a csomóra, majd kézzel masszírozzuk bele amíg át nem itatódik. Ezután kezdjük el szétbontani a csomót. Fontos! A Spray balzsamot  nem kell kiöblíteni!

Összetevők: Víz, Dicetyldimonium clirid, Steril alkohol, Glycerol, hydrolysed selyem, Vitamin B5-C-E, Parfüm, Phenoxyethanol

Kiszerelés: 250 ml, 450 ml, 2,7l,

Árak:
250ml: 2 300 Ft
450ml: 3 000 Ft
2700ml: 12 000 Ft