Gránátalmás balzsam


A PCL legújabb fejlesztésű termékcsaládja kiállításra járó kutyák és kiemelten jól tartott kedvenc kutyusok számára. A Gránátalmás sampon alap hatóanyaga a gránátalma, mely extra selymességet és fény kölcsönöz a hosszú és rövidszőrű kutyáknál egyaránt.

A Gránátalmás balzsam  a korábbi PCL samponokkal ellentétben már nem selyem proteint, hanem a K9 termékcsaládhoz hasonlóan búza protein kivonatot tartalmaz, melynek köszönhetően kedvenceink szőre látványosan élettel teli, rugalmas és hosszan csomómentes marad.

Kutatások szerint a Gránátalma a ma ismert leghatásosabb antioxidáns, 3-szor több antioxidást tartalmaz mint a vörös bor, vagy a zöld tea. A gránátalma egyéb hatásai mellett nagyon jó gyulladás csökkentő szer, hatására a bőr  szinte megfiatalodik. Ennek köszönhetően a Gránátalmás termékcsaláddal ápolt szőr és bőr egészségesebb lesz, megtelik fénnyel, színnel, a szőr nagyon hosszú ideig selymes és csomó mentes marad.

A termék kiválóan használható minden hosszú szőrű kutyánál, vagy macskánál, akár a kiállítási felkészítésben is. Kedvező ára vonzóvá teszi a kozmetikusok számára is.

Alkalmazás:
A szőrből kézzel gondosan nyomkodjuk ki a fölösleges vizet, majd oszlassuk el rajta a balzsamot. Óvatosan masszírozzuk be a szőrbe majd hagyjuk hatni 1-3 percig. Hidegebb vízzel öblítsük, ha a filcesedés gátló hatást szeretnénk fokozni, melegebb vízzel, ha maximális volument szeretnénk elérni.

Kiszerelés: 250 ml, 2,7l, 5,7l

Árak:

250ml: 2 500 Ft
2700ml: 10 500 Ft
5700ml: 19 500 Ft