Gránátalmás sampon


A Gránátalmás sampon a PCL cég legújabb fejlesztésű samponja kiállításra járó kutyák és kiemelten jól tartott kedvenc kutyusok számára. A Gránátalmás sampon alap hatóanyaga a gránátalma, mely extra selymességet és fény kölcsönöz a hosszú és rövidszőrű kutyáknál egyaránt.

Kutatások szerint a Gránátalma a ma ismert leghatásosabb antioxidáns, 3-szor több antioxidást tartalmaz mint a vörös bor, vagy a zöld tea. A gránátalma egyéb hatásai mellett nagyon jó gyulladás csökkentő szer, hatására a bőr  szinte megfiatalodik. Ennek köszönhetően a Gránátalmás termékcsaláddal ápolt szőr és bőr egészségesebb lesz, megtelik fénnyel, színnel, a szőr nagyon hosszú ideig selymes és csomó mentes marad.

A termék kiválóan használható minden hosszú szőrű kutyánál, vagy macskánál, akár a kiállítási felkészítésben is. Kedvező ára vonzóvá teszi a kozmetikusok számára is.

Alkalmazás:
Samponozza a szőrt kétszer egymás után, a második alkalommal hagyjuk hatni1-3 percig. Száraz élettelen, esetleg csomós szőr esetében hidegebb vízzel öblítsük ki, ha pedig nagyobb volument szeretnénk elérni, akkor melegebb vízzel ajánlatos öblíteni. Az optimális hatás érdekében használjunk utána Gránátalmás balzsamot.

Kiszerelés: 250 ml, 2,7l, 5,7l

Maximális hígíthatóság: 1:16

Árak:
250ml: 2 000 Ft
2700ml: 10 500 Ft
5700ml: 19 000 Ft