Referenciáink


Ludmilla Riederer, Thok Jalung`s Shih Tzu kennel

Ludmilla több hétig tesztelte a K9 termékcsaládot, párhuzamosan több kutyáján is.

I used many different shampoos and conditioners before I found K9 Competition .The results after bathing are amazing : A strong ,shiny and non static coat ,that looks after an week like as ?an fresh bathing dog”. On the picture:  Thok Jalung`s Fu Yang  Österr. Jugend Ch ., HR Jugend Ch. Österr.CH., Austrian Show Winner Shih Tzu 2009, Bester Shih Tzu ÖZK 2009

Molnár Ágnes, El Saoma kennel, Sealyham Terrier

Ági Lord Wellington El Saoma kutyája (Charlie) a 2010-es Dán világkiállításon Világgyőztes címet ért el!!

“A sealyham terrierjeim, gondos, és komoly ápolást igényelnek, hogy kiállításokon eredményesen tudjanak szerepelni. Mivel egy fehér szőrű fajtáról beszélünk, sokan tudják, hogy ez alapból nagyobb odafigyelést igényel. Nagyon sok kozmetikumot kipróbáltunk, de sajnos rengeteg termékre érzékenyen reagálnak, amelyik pedig jó lett volna használhatóságában, nem adott megfelelő színvonalat a kiállítások világában. Tavaly találtunk rá a Bokeberg emu olajos samponra Tolmács Márta ajánlásával, amely szinte minden terrieremnek megfelelő lett, jó a tisztítóhatása, nem vékonyítja el az erős szőrzetet, valamint észrevettük, hogy megakadályozza a töredezést, így balzsamra igazából nincs is szükségünk. Mivel ezzel a termékkel nagyon jók a tapasztalataink, ki szeretnénk a többi kozmetikumot is próbálni, de már így is öröm, hogy fürdés után nem kell a bőrelváltozásokat, és az allergiás reakciót figyelni.
És nagy öröm számunkra, hogy ezzel a termékkel ilyen szép eredményt érhettünk el Dániában a 2010-es Világkiállításon ahol Lord Wellington el Saoma Világgyőztes lett.”