Madan


A taiwani Star of MADAN céget Mr Lee alapította 1987-ben, Taipeiben. Mr Lee elismert nemzetközi küllembíró, az Ő tervei alapján fejlesztették ki a mára már a világ minden részén jól ismert Madan termékeket. Mr Lee 1998 óta kozmetikai iskolát is vezet Taiwanon. Egyik leghíresebb termék csoportjuk a Madan tüske kefék, melyek a világ első számú professzionális műanyag keféi, melyek mind a hétköznapi, mind a show igényeket maximálisan kielégítik.

A Madan tüske kefékkel mi is egy kiállításon találkoztunk. Az eladó semmit sem tudott mondani a kefékről, de aki tudja mit kell nézni egy kefén, az rögtön látja, hogy mesteri kefékkel van dolga. Kipróbálás után pedig kétségünk sem volt arról, hogy ezekre a termékekre Magyarországon is lesz igény. A termék minősége vetekszik, néhány részletében felül is múlja a legnagyobb neveket (Chris Christensen, Mason Pearson, Greyhound) árában azonban verhetetlen, a hétköznapi kutyás számára is megfizethető a márka.

A második termék csoport, melyet kimagaslóan jónak tartunk, azok a Madan fésűk. Jelenleg nem minden fésűvel foglalkozunk, de idővel a teljes portfólió elérhető lesz idehaza is. Most egy válogatott, talán a legnépszerűbb termékekkel szeretnénk bevezetni a terméket, az aluminium fesűkkel, a szakáll fésűkkel, a tupír és tekerő fésűkkel és a tavalyi világkiállítás egyik legnagyobb sztárjával az uszkár fésűvel.

Az alábbi linkekre kattintva bővebben is olvashat a Madan termékekről.