A Henne Pet Food filozófiája


Amikor állateledelt gyártunk, a természet törvényeit értelmezve és felhasználva tesszük ezt ? hogy Ön minél egészségesebben táplálhassa kedvencét.

Mindig is köztudott tény volt, hogy azok az emberek, akik sok halat fogyasztanak, egészségesebbek – esetükben kevésbé jellemzőek a reumás megbetegedések, bőrproblémák, allergiás tünetek, és tulajdonképpen minden – az immunrendszer gyengesége okozta megbetegedésre – kevésbé hajlamosak.

A lazac kedvező tulajdonságai és a mi tudásunk és tapasztalatunk legjava ? ezek együttese kerül az Ön kedvence eledelébe.

A hal, és különösen a lazac igen magas koncentrációban tartalmazza a telítetlen Omega 3 és 6 zsírsavakat, másnéven az ?eszenciális zsírsavakat?.

Állatainknak azonos mennyiségű Omega 3 és Omega 6 zsírsavakra van szükségük.

Általában kutyáink megfelelő mennyiségű Omega 6 zsírsavat vesznek magukhoz a napi etetések során (megtalálható például a szójában, a napraforgóolajban és kukoricaolajban), azonban nem jutnak hozzá az Omega 3 zsírsavakhoz. Ezeket a zsírsavakat olyan zsírosabb halakban találjuk meg, mint például a lazac.

Az Omega 3 zsírsavak felelősek a termékeink pozitív hatásáért. Az Omega 3 zsírsav egészségre jótékony hatását két zsírsavnak köszönheti: az EPA és a DHA zsírsavaknak, amelyek nagy mennyiségben megtalálhatóak a lazacban.

Ez a két zsírsav kizárólag a halakban található meg, semmilyen más természetes termékben nem.